The fourth celebration; 4 st blogiversary + raw cupcakes. A patra aniversare a blog-ului + 4 brioșe raw
This is the month with celebrations... One week ago my book "Feel. Listen. Love" was published and today my blog is getting older, 4 st blogiversary. I'm extremely grateful for all of this. And as you know, whenever I get together a delicious recipe, here I am, present :) So your healthy sweet is done in no time. And last but not least, I want to thank you all for being around in the past 4 years.
1, 2, 3, a, b, c... you and me
INGREDIENTS
4 TBSP coconut oil
4 TBSP buckwheat (soaked overnight)
2 TBSP cacao powder
1 TBSP carob powder
1 TBSP honey
1 handful of dates
INSTRUCTIONS
Melt the coconut oil.
Take a bowl, add all the ingredients.
Pour the melted coconut oil over.
Whisk until well combined.
Pour into desired forms.
Put in the fridge for at least 30 min.
* recipe inspired Food matters
VERSIUNE IN LIMBA ROMANA
Aceasta e luna de evenimente... O săptămână în urmă a fost publicată cartea mea „Simte. Ascultă. Iubește” și astăzi blog-ul meu împlinește 4 ani. Sunt extrem de recunoscătoare pentru toate acestea. Și precum știți deja, ori de câte ori obțin o rețetă delicioasă, sunt aici, prezentă :) Astfel că desertul tău sănătos este gata îndată. Și nu în ultimul rând, vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că mi-ați fost alături în ultimii 4 ani.
1, 2, 3, a, b, c... tu și cu mine
INGREDIENTE
4 linguri ulei de cocos
4 linguri hrișcă (înmuiată în prealabil peste noapte)
2 linguri pudră de cacao
1 lingură pudră de roșcove (carob)
1 lingură miere
1 mână de curmale
INSTRUCȚIUNI
Topiți uleiul de cocos.
Luați un bol, adăugați toate ingredientele.
Turnați uleiul de cocos topit.
Amestecați bine.
Turnați în formele dorite.
Puneți la frigider pentru minim 30 de minute.
* rețetă inspirată de Food matters
0 commenti:
Leave a thought, a reflection or a wish: