Birthday cake: raw vegan cake. Tort pentru zi de naștere: tort raw vegan

December 11, 2016 Sam 0 Comments

Here is an occasion for me to do a raw vegan cake: special days like this - my boyfriend birthday and mine's. Our birthdays are pretty close, remote 5 days. So we decided to celebrate them #together. As we cook and workout together - see our instagram page here.

I always knew the power of example, but seeing my boyfriend gradually change in terms of nutrition and cooking just by seeing my lifestyle is really incredible beautiful. I just have to highlight this: don't force anybody to change, not even your kids, especially them. Let them be. Just be the best version of yourself and they will follow.

Happy birthday to my bear and I :)



INGREDIENTS

Crust:
1 cup walnuts
1 cup dates

Cream:
1 cup hazelnuts
1 cup dates
2 TBSP cacao powder
1 TBSP carob
Juice from 1 lemon
Cinnamon
1/2 cup water

Garnish:
Coconut flakes bio
Coconut cream bio

INSTRUCTIONS
To make the crust:
Mix walnuts in a food processor, add dates, pulse again.
Press into the bottom of a springform cake pan. Put in fridge.

To make the cream:
Blend everything until smooth.
Pour onto your crust and let it set overnight.

Garnish with coconut flakes and coconut cream.


Enjoy everything that surrounds you and be grateful.



VERSIUNE IN LIMBA ROMANA

Iată ocazia perfectă pentru mine ca să prepar un tort crud și vegan: zile speciale ca acestea  - ziua de naștere a prietenului meu și a mea. Zilele noastre sunt destul de apropiate, la 5 zile distanță. Astfel că am decis să le sărbătorim împreună. Așa cum gătim și ne antrenăm împreună - pagina noastră de instagram aici.

Am cunoscut întotdeauna puterea exemplului, dar privind schimbarea prietenului meu de-a lungul timpului în ceea ce privește nutriția și gătitul doar observând stilul meu de viață, e incredibil de frumos. Așa că trebuie să subliniez acest lucru: nu forța pe nimeni să se schimbe, cu atât mai puțin proprii copii. Lasă-i să fie. Doar fii cea mai bună versiune a ta și ei te vor urma.

La mulți ani mie și ursulețului meu :)


INGREDIENTE

Crustă:
1 cană nuci
1 cană curmale

Cremă: 
1 cană alune de pădure
1 cană curmale
2 linguri pudră cacao
1 lingură carob
Sucul de la 1 lămâie
Scorțișoară
1/2 cană apă

Ornament:
Fulgi de cocos bio
Cremă de cocos bio

INSTRUCȚIUNI

Pentru crustă:
Mixați nucile în robotul de bucătărie, adăgați curmalele și mixați din nou.
Presați compoziția în forma unui tort inel. Puneți la frigider.

Pentru cremă:
Mixați totul împreună până devine o cremă netedă.
Turnați peste crustă și lăsați peste noapte la frigider.

Ornați cu fulgi de cocos și cremă de cocos.


Bucurați-vă de tot ceea ce vă înconjoară și fiți recunoscători.



0 commenti:

Leave a thought, a reflection or a wish: