Raw fudge (Ciocolata raw)

December 27, 2012 Sam 0 Comments


In marea majoritate a filmelor de Craciun se observa cum familia realizeaza diverse activitati laolalta printre care, desigur, si gatitul. Pana acum nu am avut ocazia sa implinesc aceasta activitate de a gati impreuna cu familia - tinand cont ca in urma cu un an nu descoperisem inca pasiunea pentru a gati - insa, pot afirma ca e un moment cu adevarat special. Fiecare a venit cu o idee pentru a efectua pozele si in sfarsit, pentru a concretiza reteta care urmeaza. Asadar, va prezint cu mult drag un desert simplu si sanatos realizat in familie.


Raw fudge (Ciocolata raw)

INGREDIENTE:
- 1/4 cana ulei de cocos
- 2 lingurite unt de arahide
- 2 banane
- 1/4 cana pudra de roscove/ carob
- 3 lingurite miere
- vanilie
- scortisoara
- un varf de cutit sare de mare
- arahide (optional)

INSTRUCTIUNI:
Adaugati toate ingredientele intr-un blender si mixati pana compozitia devine cremoasa. Apoi asezati preparatul in diverse forme si puneti la congelator pentru aproximativ 3-4 ore. 
Inlaturati formele si savurati :)

* uleiul de cocos, fiind solid, mi s-a parut o idee simpatica sa-l aranjez in doua forme (stea si floare).


De asemenea, ma bucur sa va spun ca de acum inainte voi putea realiza poze de o calitate superioara - cele anterioare, dupa cum probabil ati observat deja, nu erau de o foarte buna calitate - prin care sa exprim atat frumusetea alimentelor, cat si pasiunea mea de a gati sanatos. 

Sper sa va placa...

0 commenti:

Leave a thought, a reflection or a wish: