Raw decadent icecream & greetings. Urari si inghetata raw luxurianta
Astazi, 8 Martie, celebram Ziua femeii de pretutindeni. Si, fiindca, o celebrare nu vine niciodata singura, eu indraznesc sa va ispitesc cu o reteta de-a dreptul luxurianta. E bogata prin prezenta ingredientelor sanatoase, lipsite de lapte, faina, oua sau zahar. Insa, inainte de expunerea ei, doresc sa va atrag putin atentia asupra acestor fiinte delicate si datatoare de iubire, numite mame, bunici, surori sau iubite. Sa nu uitati ca ele merita sa se simta apreciate si iubite in fiecare zi. Haideti, ce ziceti daca facem din fiecare zi 8 Martie?
Revenind la reteta noastra absolut minunata; va invit sa incercati incantarea de fata. Papilele voastre gustative va vor multumi :)
INGREDIENTE:
- 1/2 cana caju (inmuiat in prealabil)
- 200 ml lapte de cocos (aproximativ o cana)
- 1 lingura miere (cantitatea in functie de gust)
- 50 g fulgi de ovaz (optional)
- 2 banane inghetate (taiate bucatele dinainte)
INSTRUCTIUNI:
Sunt doua variante. Fie puneti toate ingredientele in blender si mixati pana devine o pasta cremoasa, fie puneti toate ingredientele cu exceptia bananelor in blender si mixati; bananele fiind adaugate ulterior in blender si mixate separat. Urmand a amesteca la un loc cele doua paste rezultate. Orisicum, ambele variante sunt rapide.
Apoi turnati compozitia in recipientul dorit. Eu am folosit o forma de cozonac. Si puneti la congelator pentru aproximativ 2-3 ore sau la frigider, daca o doriti mai cremoasa.
Nota: eu am folosit laptele de cocos bio de la firma Rapunzel; il gasiti in magazinele Miracolul Plantelor si Enigma.
Desfatare placuta!
English recipe
La multi ani femeilor de pretutindeni!
La multi ani, mama magica!
Happy International Women's Day! Best wishes to all women around there.
0 commenti:
Leave a thought, a reflection or a wish: