Dimineți frumoase. Rutina de dimineață

September 29, 2018 Sam 0 Comments

Bună dimineața, sâmbătă! Dimineața este momentul tău și e momentul care decide restul zilei tale, ba chiar restul vieții tale. Nu exagerez. Felul în care îți începi ziua e important. Face diferența dintre sănătate, echilibru, fericire, armonie, succes și nesănătate, dezechilibru, nefericire, dezarmonie, insucces.

Prin urmare, e necesar să te trezești cu cel puțin 2 ore înainte de a pleca la servici sau înainte de a-ți începe treaba. Poate ți se pare greu să faci acest lucru, dar atunci când te iubești, te răsfeți și ai grijă de tine. 

Tu ești foarte important/ă. Dacă tu nu ești bine, nici relația ta de cuplu nu va fi bine sau va fi mai greu să găsești un partener de cuplu, precum nici relația cu copii tăi nu va fi bună și nu le vei da un exemplu demn de urmat.

Așadar, începe-ți ziua prin a bea în primul rând o cană de apă calduță cu 1/2 lămâie stoarsă. Apoi 2 lingurițe de polen crud și 3 pufuri de spray din propolis și echinaceea - perfect pentru imunitate. Urmează să bei un ceai negru / un ceai verde în timp ce citești câteva rânduri din cartea preferată sau câteva citate motivaționale.

De asemenea pentru energie adaugă 2 tablete bio de spirulina, o tabletă de maca și un antrenament. Puțină mișcare în propria casă - întinderi, flotări, genuflexiuni, sărituri, abdomene (3 serii a câte 15 repetări). Iar dacă motivația nu e suficientă, fugi până la cea mai apropiată sală de fitness. Dacă nu dorești prezența altor persoane, atunci, alege o sală privată cu antrenamente 1 la 1 - tu și antrenorul. Detalii pe www.wellnessbysamstudio.com

Lucrurile sunt destul de simple - mâncare pentru corp, suflet și spirit - nutrienți, citit și mișcare. Încearcă și îmi vei mulțumi. Vei vedea ce multă energie vei avea, ce randament vei da și câte idei noi vei avea. În acest ritm vei evolua și crește necontestat. În plus vei oferi un exemplu copiilor tăi - știi că ei copiază tot ceea ce văd.

Pe de altă parte, dacă locuiești în apropiere de mare, atunci, neapărat trebuie să incluzi în rutina de dimineață o plimbare pe plajă. Împământarea e foarte sănătoasă. Te conectează cu natura și te încarcă de energie. Și chiar dacă nu locuiești lângă mare sau munte, ori de câte ori ai ocazia, ieși la plimbare în natură, în parcuri, admiră copacii și mulțumește pentru tot ceea ce ai. Totodată poți asculta mp3-uri motivaționale.

Când ai terminat antrenamentul / te-ai întors de la sală desigur e imperios necesar un mic dejun bogat în nutrienți. Exemple de rețete găsești aici sau pe instagramul meu. Am scris mai multe rețete de-a lungul timpului, ai de unde alege. Și dacă nu ai timp sau chef să mănânci ce găsești acolo, îți propun noile biluțe raw vegane (mai jos poza și rețeta). Sunt ușor de făcut, le poți pregăti de seara și le poți lua la tine la lucru - sau copilul le poate lua la școală.

Și pentru că vorbeam anterior de mare, natură, atașez mai jos poze cu locul meu preferat, Porto Recanati, Italia. Mulțumesc mamei mele pentru poze și inspirație.





Rețeta acestor biluțe energetice:

70 g caju crud
1 lingură semințe crude susan negru
1 lingură semințe in pisat
1 lingură semințe chia

Toate ingredientele se mixează în robotul de bucătărie/blender.

Se adaugă:

1 curmală medjool
1 lingură stafide bio
1 linguriță ulei cocos bio
50 g cremă de cocos bio firma Rapunzel

Se mixează din nou toate ingredientele. Și se rulează în formă de bilă.
Se păstrează la frigider.



Cu drag,
                    Sam


0 commenti:

Leave a thought, a reflection or a wish: