Raw Vegan Carrot Cake and 6th Blogiversary
Joi, 08.11.2018, a fost ziua mea de nume (Sf. Mihail și Gavril), iar zilele trecute a fost aniversarea blog-ului, Wellness by Sam a împlinit 6 ani. Blog-ul are o însemnătate aparte pentru mine; nu este doar locul unde îmi expun ideile despre sănătate sau notez rețete, ci, e locul unde s-a înfiripat visul de a deschide un loc unde toate acestea prind viață fizic. De aceea studio-ul unde practic cele trei pasiuni ale mele - fitness, nutriție, psihologie - poartă numele blog-ului, Wellness by Sam studio.
Cu ocazia aceasta am vrut să încerc o nouă rețetă de tort. E vorba de un tort destul de renumit care poartă numele de Carrot Cake. Această rețetă e raw vegană, nu conține lactate, nici zahăr sau făină.
Raw Vegan Carrot Cake
💫 sugar free
💫 gluten free
💫 lactose free
P.S. Tortul a fost făcut în grabă și din păcate nu arată extraordinar, dar e foarte bun la gust și sănătos.
INGREDIENTE BAZĂ
100 g nuci românești
nucșoară
scorțișoară
2 curmale medjool sau 6 curmale mici
3 morcovi mici răzuiți
Toate ingredientele, cu excepția curmalelor și morcovilor, se mixează în robotul de bucătărie.
Se adaugă curmalele și se mixează din nou până devine o compoziție lipicioasă.
Se adaugă morcovii răzuiți și se mixează din nou.
Compoziția lipicioasă se așează într-o formă de tort inel dimensiune medie.
INGREDIENTE CREMĂ
70 g caju crud (înmuiat în prealabil)
3 linguri pline de lapte de cocos full fat (lapte la conservă firma Rapunzel)
2 linguri sirop de agave (după gust)
Toate ingredientele se mixează în blender.
Weekend plăcut!
Cu drag,
Sam
0 commenti:
Leave a thought, a reflection or a wish: