Rețetă biscuiți raw vegani cu umplutură de înghețată în formă de iepuraș

April 21, 2020 Sam 0 Comments

Hristos a înviat! Sper că ați avut parte de sărbători luminate și binecuvântate. Am promis că voi posta rețeta de „biscuiți” raw vegani cu umplutură de înghețată în formă de iepuraș. Îmi pare rău că o postez așa târziu, dar ea e potrivită oricând, nu doar de Paști.

E un deliciu sănătos, potrivit pentru copii și adulți, ușor de făcut și perfect pentru micul dejun sau gustare.


INGREDIENTE „biscuiți”

100 g fulgi de ovăz (opțional fără gluten)
5-6 curmale medjool
1 lingură ulei de cocos

Mixați ingredientele în robotul de bucătărie. Întâi fulgii de ovăz pentru a-i transforma în făină, 
apoi adăugați curmalele și uleiul de cocos.

INGREDIENTE umplutură

2 banane congelate
1 pumn mure congelate
1 măr crud
50 ml lapte cocos (lapte vegetal de orice fel)
1 lingură semințe in

Adăugați toate ingredientele într-un blender puternic și mixați până devine o cremă.


Întinde-ți „aluatul” biscuiților și tăiați-l în forma dorită (eu am folosit forma de iepuraș).
Așezați 1 lingură de umplutură și puneți deasupra încă un biscuite în forma tăiată anterior.




Vă doresc zile frumoase în continuare.


Cu drag,

            Sam


0 commenti:

Leave a thought, a reflection or a wish: