Budinca naturala | Raw vegana
De 8 ani inventez sau readaptez rețete clasice de deserturi pentru că e plăcut să mănânci ceva dulce uneori și e bine ca acel ceva dulce să aibă cât mai mic impact negativ asupra sănătății noastre.De aceea astăzi vă prezint o variantă de budincă sănătoasă, fără lapte, fără zahăr, fără E-uri. E foarte bună, foarte ușor de făcut și foarte sănătoasă, plină de fibre, minerale, enzime.
În caz de constipație/diaree este extraordinară.
INGREDIENTE
2 linguri tărâțe psyllium
1 cană apă
Se pun într-un bol, se amestecă și se lasă minim 1 oră la înmuiat.
Și acum gustul... Acesta diferă în funcție de preferințe.
Eu am făcut de ciocolată; varianta raw vegană făcută de mine - rețeta o găsiți aici
Sau alternativa ar fi ciocolată cumpărată raw vegană / vegană pe care o topiți la baine marie.
Amestecați ciocolata topită cu budinca de psyllium. O turnați în formele dorite și o puneți la frigider.
Și pentru că astăzi e Paștele catolic, vă urez un Paște fericit, plin de pace, lumină și
căldură sufletească!
Mai multe rețete de Paști realizate în anii trecuți, bineînțeles tot varianta sănătoasă:
Cu drag,
Sam
0 commenti:
Leave a thought, a reflection or a wish: