Tort raw vegan la micul dejun?
Îmi place tare mult acest ”desert” / tort raw vegan / mic dejun / smoothie încât nu pot să nu-l împărtășesc cu voi. Seamănă pe cel anterior (vezi aici). Însă e puțin diferit. Îl tot repet pentru că e prea bun. Precum am zis, parcă ar fi un tort raw vegan la bol la micul dejun - It can't get any better than this 😋
INGREDIENTE BLAT (partea uscată)
50 g semințe floarea-soarelui crude
40 g nuci românești
10 g semințe dovleac crude
1 lingură cacao pudră naturală
1 pumn goji berry
4 prune uscate
1 lingură miere (opțional)
Se adaugă toate ingredientele (exceptând ultimele 3) în robotul de bucătărie și se mixează;
se adaugă și ultimele 3 ingrediente (goji berry, prunele și mierea), se mixează până
devine o compoziție lipicioasă.
INGREDIENTE CREMĂ (partea lichidă, cremoasă)
2 banane
1 pumn afine congelate
1 lingură semințe chia
1 lingură semințe in pisate
30 g caju crud
50 ml lapte vegetal / 50 ml apă
Se mixează totul într-un blender puternic.
Partea uscată se așează la baza bolului, iar crema se toarnă deasupra.
Se ornează după preferințe. Eu am pus puțin din compoziția uscată plus semințe de cânepă.
E un deliciu sănătos!
Multă sănătate și pace în suflet!
Cu drag,
Sam
0 commenti:
Leave a thought, a reflection or a wish: